tag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post3829635602514292301..comments2023-07-05T17:17:00.731+03:00Comments on Onko nälkä?: Gratinoidut Gnocchit Tomaattikastikkeella, eli luomisen tuskaa!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-40561566004802238722013-04-06T13:16:56.794+03:002013-04-06T13:16:56.794+03:00Hah :D oon löytäny hengenheimolaisen. Yhdessä Hans...Hah :D oon löytäny hengenheimolaisen. Yhdessä Hansia vastaan!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-26929390613618631542013-04-06T12:59:10.213+03:002013-04-06T12:59:10.213+03:00Mielellänihän minä (asetun Hanssia vastaan...)! Mielellänihän minä (asetun Hanssia vastaan...)! Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-89285274230215310442013-04-06T11:49:59.323+03:002013-04-06T11:49:59.323+03:00Hah :D Hans olis kyllä ansainnu muutaman f-wordin!...Hah :D Hans olis kyllä ansainnu muutaman f-wordin! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-7922244904007875822013-04-06T11:48:02.096+03:002013-04-06T11:48:02.096+03:00Itsekkin oon aiemmin tehny ihan eri tavalla gnocch...Itsekkin oon aiemmin tehny ihan eri tavalla gnocchit. Silloin ei ohjeessa ollut maitoa,ja munaa oli vähemmän. Silloin ne pysy koossa,mutta oli iha vetisiä. Gratinoituna ja fritattuna ne on aina ollu hyviä. Sokeana luotin Hansin ohjeeseen,tai sit kirjasta puuttuu jotain oleellista,ohje nimittäin oli surkea :) kiitti paljon neuvoista,ensi kerralla luotan tähän "perinteisempään" tapaan.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-6447691066061899152013-04-06T11:23:51.723+03:002013-04-06T11:23:51.723+03:00Heipsan! Vaikka en hirveästi gnoccheista perusta, ...Heipsan! Vaikka en hirveästi gnoccheista perusta, niin pakostakin olen niihin törmännyt ja toivottavasti osaan ehkä pikkaisen auttaa.. Reseptissä on pari asiaa, jotka iskee silmään. Ainakin se, että gnocchitaikinaan ei tule maitoa. Peruna-jauho -suhde on about 5/2. Jos perunaa on liikaa gnocchit hajoaa, jos taas jauhot menee yli, gnoccheista tulee kovia (ja kumisia). Kananmunaakin riittäisi tuohon määrään hyvin yksi. Kooltaan gnocchit on sormenpäänkokoisia, joten keittoaika on max. 2 minuuttia (periaatteessa ovat heti valmita kun nousevat keitinveden pintaan) - mutta toi paisto&gratinointi kuulostaa kyllä herkullisemmalta vaihtoehdolta!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-51527712796409344782013-04-06T09:10:26.464+03:002013-04-06T09:10:26.464+03:00pieni ja perisuomalaiseen tapaan vahingonilosta po...pieni ja perisuomalaiseen tapaan vahingonilosta polttoaineensa saava psyykeni jotenkin ei voi olla hykertelemättä ajatukselle, että jope michelin-tähden kokin opeillakin voi mennä metsään... Ehkä se on sun vuoros opettaa Hans-setää :-)!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-18781344895285624042013-04-05T10:42:14.088+03:002013-04-05T10:42:14.088+03:00Kyllä se varmaan on pakko ;) Kyllä se varmaan on pakko ;) annemihttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-53095815117490148282013-04-04T22:40:56.035+03:002013-04-04T22:40:56.035+03:00Kiitti vinkistä ;)Kiitti vinkistä ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-18504791952714151372013-04-04T15:14:14.709+03:002013-04-04T15:14:14.709+03:00http://minnankeittokirja.blogspot.fi/2012/01/hirvi...http://minnankeittokirja.blogspot.fi/2012/01/hirvipata-ja-ruisgnocchit.html, tosin itsellä jäi lapsenvahti pulan takia nuo gnocchit kokeilematta :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-53521837776318289722013-04-03T19:08:07.675+03:002013-04-03T19:08:07.675+03:00Vou,tää oli iha uus juttu mulle. Todella veikeä id...Vou,tää oli iha uus juttu mulle. Todella veikeä idea syödä nuo jälkiruokana hillon kera,sitä on kokeiltava myös :) kiitti vinkeistä!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-7519192998065988482013-04-03T17:07:18.079+03:002013-04-03T17:07:18.079+03:00Meillä Unkarissa tehdään näin: http://punavuorigou...Meillä Unkarissa tehdään näin: http://punavuorigourmet.blogspot.dk/2013/01/unkariksi-gnocchi-nudli.html. Voi syödä myös suolasena murujen kanssa. ja parmesanin. Anikóhttps://www.blogger.com/profile/01146425379268664340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-34379490996398626622013-04-03T08:41:38.938+03:002013-04-03T08:41:38.938+03:00Hei,tuo ruisgnocchi ohje kyllä kiinnostaisi? Halua...Hei,tuo ruisgnocchi ohje kyllä kiinnostaisi? Haluaisitko antaa reseptiä myös tänne?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-54003555776828013772013-04-03T08:38:57.646+03:002013-04-03T08:38:57.646+03:00Ylläri,että Roomassa :) onhan näis oma hommansa,mu...Ylläri,että Roomassa :) onhan näis oma hommansa,mutta samalla myös mainio tapa käyttää ylijääneet potut hyöydyksi. Kyllä sunkin on edes kerran kokeiltava ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-22959395163035065002013-04-03T08:32:08.295+03:002013-04-03T08:32:08.295+03:00Mietin vasn et miltäköhän Hansista tuntui tätä teh...Mietin vasn et miltäköhän Hansista tuntui tätä tehdessä :) ei vaan,ei kiussta enää Hansia. Joo,ja ilmoita ihmeessä tänne kun saat sen rautaisen vinkin gnocchien keittämiseenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-33626537813555612642013-04-03T08:27:29.780+03:002013-04-03T08:27:29.780+03:00Muutaman kerran olen syönyt hyviä gnoccheja, mutta...Muutaman kerran olen syönyt hyviä gnoccheja, mutta itse en ole vielä saanut kokeiltua. Ruicgnocchi ohje odottaisi kokeilu jonossa, joskus ammoin hesarin kuukausiliitteestä napattu ohje.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-5395188336511416492013-04-02T23:59:55.610+03:002013-04-02T23:59:55.610+03:00Kiitos ja vielä kerran kiitos :)Kiitos ja vielä kerran kiitos :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-21248146616098899202013-04-02T23:58:56.684+03:002013-04-02T23:58:56.684+03:00Täälä oli sepelvaltimot ahtaalla. Sokeria & ra...Täälä oli sepelvaltimot ahtaalla. Sokeria & rasvaa meni meinaan sen verran paljon. Oot oikeassa kaikki on pannulla paistettuna parempaa kuin keitettynä,paitsi riisipuuro ja hernekeitto :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-12969139082701847022013-04-02T23:56:06.935+03:002013-04-02T23:56:06.935+03:00No pikku karkkipussi vaan ;) ja kyllähän tämä mais...No pikku karkkipussi vaan ;) ja kyllähän tämä maistui,mutta se keittämis vaihe on vielä selätettäväAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-84923814183932783422013-04-02T22:30:17.792+03:002013-04-02T22:30:17.792+03:00Söin elämäni parhaimmat gnocchit Roomassa viime jo...Söin elämäni parhaimmat gnocchit Roomassa viime jouluna, mutta koska niiden teko on aina tuntunut työläältä (laiskuri;)) niin ne on jääneet tekemättä :)annemihttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-34734997885095893892013-04-02T20:08:33.591+03:002013-04-02T20:08:33.591+03:00Minä en ole tehnyt, mutta isäntä on - itse perunas...Minä en ole tehnyt, mutta isäntä on - itse perunasta vääntäen ja vedessä keittäen. Lopputuloksena on muutaman kerran ollut pilvenkeveitä herkkuja (ja pari kertaa mauttomia raskaita kivenmuruja). Täytyy varmaan pistää tässä jonakin päivänä tekemään uudelleen ja vahtia silmä kovana vieressä... toivoen että sillä kertaa onnistuu. Isäntä kun ei koskaan merkitse mitään reseptejä muistiin vaan tekee aina vähän siten kuin sillä kertaa tuntuu...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-15416329455479382462013-04-02T19:39:34.138+03:002013-04-02T19:39:34.138+03:00ihanan näköistä! Ja hei, ONNEA VOITTAJALLE :-)ihanan näköistä! Ja hei, ONNEA VOITTAJALLE :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-79848537958823804002013-04-02T18:42:38.283+03:002013-04-02T18:42:38.283+03:00Kaikki on aina pannulla paistaen parempaa kuin kei...Kaikki on aina pannulla paistaen parempaa kuin keittämällä.;) Neljällä karkkikilolla saa jo aikamoiset sokerihumalat.:D Meillä ei syöty kuin yhdet peukalonpään kokoiset suklaamunat per nuppi, mutta sen sijaan ruoassa ei sitten voissa säästelty.;)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-4652549645569560882013-04-02T17:57:35.594+03:002013-04-02T17:57:35.594+03:00Huh,mikä karkkimäärä!
En itse ole mitenkään ihastu...Huh,mikä karkkimäärä!<br />En itse ole mitenkään ihastunut gnoccheihin,mutta varmaankin nuo sinun tekemäsi maistuivat hyviltä!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com