tag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post8372455985085926028..comments2023-07-05T17:17:00.731+03:00Comments on Onko nälkä?: T-Luupihvi, jokaisen lihansyöjän se "kerran elämässä juttu..."Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-77981295325169471622018-07-03T09:27:50.254+03:002018-07-03T09:27:50.254+03:00Kyllä rasvaiset porsaan kyljykset ja kylki on gril...Kyllä rasvaiset porsaan kyljykset ja kylki on grillattuna kaikkein parasta.naudan lihaa joutuu pitämään tuntikaupalla grillauksen jälkeen uunissa miedollalämmöllä. Ennenkö se o<br />Mureeta.sittenkin se on usein kuivaa.jamonet tykkää syödä naudan pihvin puoliraakana.itse tykkään lihasta joka on mureaa täysin kypsää jahieman rasvaista. Ja lihan kanssa paljon vihanneksia ja salaattia niin ruuan sulatustoimii.perunoita vain kastikkeisiin ja keittoihin joissa on pieni lihamäärä ja kalankanssa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01242173356801107262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-69507188799791766742018-07-03T09:24:23.221+03:002018-07-03T09:24:23.221+03:00Kyllä rasvaiset porsaan kyljykset ja kylki on gril...Kyllä rasvaiset porsaan kyljykset ja kylki on grillattuna kaikkein parasta.naudan lihaa joutuu pitämään tuntikaupalla grillauksen jälkeen uunissa miedollalämmöllä. Ennenkö se o<br />Mureeta.sittenkin se on usein kuivaa.jamonet tykkää syödä naudan pihvin puoliraakana.itse tykkään lihasta joka on mureaa täysin kypsää jahieman rasvaista. Ja lihan kanssa paljon vihanneksia ja salaattia niin ruuan sulatustoimii.perunoita vain kastikkeisiin ja keittoihin joissa on pieni lihamäärä ja kalankanssa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01242173356801107262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-41522043048747883882013-09-10T11:11:23.965+03:002013-09-10T11:11:23.965+03:00kiitos,kiitos :) oi Brasilia,sinne mäkin haluaisin...kiitos,kiitos :) oi Brasilia,sinne mäkin haluaisin ja grillikausi vasta alkamassa. Täälä aletaa kohta vetää pressua grillien päälle. Toisaalta odotan jo talvea,mut sitä ennen pitää ehtiä vielä grillaan naudan ribsit :D<br /><br />Ja kyllä! Ei pilata hyviä mehukkaita lihoja sooseilla!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-25544798366487501222013-09-10T11:03:32.858+03:002013-09-10T11:03:32.858+03:00Hyvä ruoka,hyviä muistoja :) kyllä tästä itellekin...Hyvä ruoka,hyviä muistoja :) kyllä tästä itellekin yks sellainen jää ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-39070088942996525422013-09-10T01:32:32.766+03:002013-09-10T01:32:32.766+03:00Siis ihan mahtavat kuvat, ja toki itse herkkukin :...Siis ihan mahtavat kuvat, ja toki itse herkkukin :) Meillä se grillikausi on vasta pikku hiljaa alkamassa onneksi. Se on kyllä totta ettei hyvä pihvi viinilasillista kummempaa tarvitse. Meilläpäin Brasiliassa onkin niin, että ns. tosi hienoissa grilleissä on alkupalapöytä, josta voi maistella kaikenlaista pöperöä mutta sitten kun on pääruuan aika, se on vain sitä punaista lihaa ;P Punaviinin kanssa tietty :PMausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-79264731564312265072013-09-06T23:40:08.238+03:002013-09-06T23:40:08.238+03:00Amen! Kyllä T-luupihvi on hyvää. Muistan, kun ekan...Amen! Kyllä T-luupihvi on hyvää. Muistan, kun ekan kerran itse moista söin 19-vuotiaana aupairtyttösenä Belgiassa, ehkä noin 100 vuotta sitten... Kävin ostamassa kauppalistalla olleett pihvit ihan paikallisesta ruokakaupasta ja mietin, että mitä kummaa tilasin. Ja taisin tilata sitten vielä liikaa, kun olivat tosi isoja. :) Mutta kaikki meni kaupaksi ja minä jäin koukkuun. Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-5225183996287128032013-09-06T02:36:28.672+03:002013-09-06T02:36:28.672+03:00Kiitos ja mukava lukea,että oikein inspiroiva :)
...Kiitos ja mukava lukea,että oikein inspiroiva :)<br /><br />Blogeissa reseptit on kyllä rennompia ja rehellisempiä kuin muualla. Toki ei kaikkea kannata uskoa mitä lukee,mutta pääosin laatureseptejä ja kivaa luettavaa. <br /><br />ja tuosta kastike asiasta voisin sanoa yhden neuvon: hyvä mehukas,murea liha ei usein kaipaa edes kastiketta. Joku maustevoi ja lasi hyvää viiniä riittää. Samaa voi sanoa myös kalasta,pelkkää voi,ruohosipuli ja hyvä juoma riittää. Tosin jos haluat vinkkiä kastikkeista niin voin laittaa sulle läjän hyviä kastikereseptejä vaikka sähköpostiin. Koneelta kun löytyy varmaan 100 erilaista kastikeohjetta jotka olen työni kautta saanut. Siitä saisit opiskella ja kokkailla :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-29797558713758071532013-09-06T02:25:47.389+03:002013-09-06T02:25:47.389+03:00Oi kiitos,kiva kuulla ja samaa voin todellakin san...Oi kiitos,kiva kuulla ja samaa voin todellakin sanoa myös sun blogista.<br /><br />Todella kiva tietää et sisältö kelpaa :) oon kai sit jossain onnistunu!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-25521838065725888772013-09-06T02:13:09.621+03:002013-09-06T02:13:09.621+03:00No nyt voi jo sanoa että oli halpaa ja vieläpä tod...No nyt voi jo sanoa että oli halpaa ja vieläpä todella laadukasta lihaa. No tietääpä mistä jatkossa lihoja hankkii :) <br /><br />Ja kaverilla on kyllä muhkeet ruokahalut. Olis varmaan syöny toisenkin :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-7628190920322164892013-09-06T02:10:05.155+03:002013-09-06T02:10:05.155+03:00Kiitos :D täälä jo mielenkiinnolla odotan mitä oot...Kiitos :D täälä jo mielenkiinnolla odotan mitä oot oikein keksiny,ja mitä ikinä ootkin niin kiitos siitä ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-3713868757455989252013-09-06T02:08:48.603+03:002013-09-06T02:08:48.603+03:00Joo,kyl täs aika isolle pojalle olis syötävää :DJoo,kyl täs aika isolle pojalle olis syötävää :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-49743121558707912232013-09-06T02:01:13.195+03:002013-09-06T02:01:13.195+03:00Kiitos :D Mikäli näin on niin suosittelin pikaseen...Kiitos :D Mikäli näin on niin suosittelin pikaseen korjaan asian ja nauttimaan kunnon t-luupiffin. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-69839103740213360002013-09-06T01:11:33.747+03:002013-09-06T01:11:33.747+03:00Kiitos inspiroivasta blogista! Sirryttyäni salitar...Kiitos inspiroivasta blogista! Sirryttyäni salitarjoilusta officehommiin nousi kiinnostus opetella käyttämään keittiötäni. On tässä keretty onnistuneitakin kokemuksia saamaan, mm. ribsien ja muiden possuruokien muodossa. Uusien taitojen opettelu vaan vaatisi pitkäjänteisyyttä. Pfff... Olen tullut siihen tulokseen, että blogeja lukemalla löytyy toimivimmat reseptit. Ketuttaa vääntää sapuskaa ohjeen mukaan, joka ei annakaan mitään "mmmm"-elämystä. Vielä kun saisi päähän rakennettua kattavamman reseptipankin, josta ammentaa. Aina on ihan hukassa, että mitä laittaisi ruoaksi ja samat sapuskat pyörii ympyrää.<br /><br />Pitäisi myös opetella pari takuuvarmaa kastikereseptiä lihalle ja kanalle. Usein ruoanlaitto jäätyy siihen ja ruoalta puuttuu kruunu. Ehdotuksia?<br /><br />-Manna-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-7151199124012079822013-09-05T22:04:17.666+03:002013-09-05T22:04:17.666+03:00Ai kun hieno postaus! On pitämäni monasti pysähtyä...Ai kun hieno postaus! On pitämäni monasti pysähtyä kommentoimaan myös sivujesi uutta (no ei enää...) ulkoasua, mutta laitetaan se nyt hengessä parempi myöhään jne.<br /><br />Eli hieno tunnelma blogissasi, onnistuneiden tyylivalintojen johdosta. Ja sisältöhän nyt on täyttä asiaa! :)Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-14369259443809622032013-09-04T19:56:57.469+03:002013-09-04T19:56:57.469+03:00Laadukkaan näköistä on, eikä kilohinta todellakaan...Laadukkaan näköistä on, eikä kilohinta todellakaan paha lihasatsillasi. Kaupan lihatiskiltä ostettuna saisikin jo pulittaa paljon pidemmän pennin.:) Kaveristasi tuli heti mieheni mieleen. Ruokahalut on yhtä hyvät.;) Välillä ei joku paistikaan ole kuin nähdä.:DKatjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-89976460655969085512013-09-04T19:01:06.930+03:002013-09-04T19:01:06.930+03:00on sullä päheet eväät ;-) Hei, mulla olis sulle Es...on sullä päheet eväät ;-) Hei, mulla olis sulle Espanjan tuliaisia! Pistätkö osoitteen niin löytävät ajoissa perille :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-33287807027254128672013-09-04T18:40:17.203+03:002013-09-04T18:40:17.203+03:00Tuota sanoisin isojen poikien evääksi! :D Maistuis...Tuota sanoisin isojen poikien evääksi! :D Maistuis kyllä mullekin, ainakin osa siitä.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9120060928247018837.post-64499512932585870492013-09-04T16:17:41.613+03:002013-09-04T16:17:41.613+03:00Enpä ole tainnut koskaan syödä ihka oikeaa t-luupi...Enpä ole tainnut koskaan syödä ihka oikeaa t-luupihviä vaikka mielestäni välillä olenkin barbaari :D todella herkullisen näköistä!annemi / 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.com