keskiviikko 10. syyskuuta 2014
Jäähyväiset blogille. Kiitos mukana olleille ja mukaan tuleville
›
nyyh... On tullut aika pistää pillit pussiin tälle blogille. Vajaan kahden vuoden ikään melkein ehtinyt blogini on nyt tullut matkansa pä...
44 kommenttia:
maanantai 8. syyskuuta 2014
2 herkullista askelta kohti meksikoa
›
Blogi on mukana Valion ja blogiringin järjestämässä kampanjassa jossa on tarkoitus keksiä reseptiikkaa uudelle Valion TexMex Juustora...
3 kommenttia:
lauantai 6. syyskuuta 2014
Kotiuokaa viimesen päälle: Kanaa dijonin ja ranskankerman kanssa
›
Kotiruokakin voi olla ravintolatasoa ilman että se on vaikea tehdä tai, että se vaatisi miljoona komponenttia ja kattilaa. Ranskalaisen...
10 kommenttia:
keskiviikko 3. syyskuuta 2014
Syksy,Pataruoka, Riista
›
Lihan suurena ystävänä elän jälleen mieluista aikaa vuodesta. Riistaa kun alkaa tippumaan kauppojen hyllyille ja ravintoloiden listoill...
5 kommenttia:
keskiviikko 27. elokuuta 2014
Lihaa parhaimmillaan: Luomu porsaan niskaa, peston, oliivien ja juurespannun kanssa
›
Lihaa, lihaa ja lihaa. Siitä on paksun rasvakerroksen lisäksi tämä bloggaaja tehty. Blogini on myös mukana Kotitila.fi:n Lih...
8 kommenttia:
maanantai 25. elokuuta 2014
Muista että paahtamalla tulee parasta ja tulevaisuus on meidän käsissä!
›
Kukkoa olis tarjolla nyt. Tuota hyvinkin vähän käytettyä herraa joka hoitaa kurinpidolliset asiat ja pitää isommankin akkalauman ojen...
3 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio