tiistai 27. marraskuuta 2012

Pasta Carbonara ja 2.sija makulehden reseptikisassa

Hellurei!

Päivä mennyt ihan mukavasti. Kaikki näytti vielä heikommalta yöllä kun turpa oli hellänä, koska flunssaa pukkaa ja siihen päällä mukava yskä. Sen takia meni yö valvoessa ja ravattua kessulla.
Mutta aamusta kuitenkin ihmeen kaupalla virkeänä salille reenaan, ja kun sekin vielä sujui hyvin, niin kaikki oli mukavasti.

Kotio tullessa oli vielä yksi positiivinen ylläri. A-lehdet oli laittanut postia, jossa iloisesti ilmoitettiin että olette saavuttanut kakkossijan reseptikissa,johon puolisoni kanssa laadimme ohjeen. Palkintona kiva Iittalan taika astiasto, arvoltaan 500€!!! Kling Kling! .... Mieltä ylentävä palkinto joka tapauksessa. Päivä on siis menny kivasti, ja kun vielä Pasta Carbonara osoittautui maineensa veroiseksi niin hyvähän tässä on iloisena miehenä lähteä iltavuoroon kokkaileen.

Tästä voit tsekata reseptikisan ohjeen. Kulinaarinleipä & Kantarellicappucino (kuva on makulehden)

 
Carbonara, tuo Italian ylpeys tuli tehtyä pilkkua viilaten, paitsi tyylilleni ominaisesti jotain omaakin lisäsin, ja tällä kertaa ruoan aateloi Aurajuusto! Nam!

Carbonara
2:lle

300g spaghettia
200g Pekonia
1/2 sipuli
2dl kermaa
1 kanamuna
pippuria
(suolaa tuskin tarvii kun on 200g pekonia)
Lisäksi aurajuustoa

Keitä spaghetti suolavedessä.
paista pekoni ja sipuli. Lisää sekaan spaghetti, kerma ja kanamuna. Anna muhia hetki. Murustele päälle aurajuustoa ja nauti herkusta!

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon molemmille! Hieno juttu, eikä tuo palkintokaan hullumpi ole!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kiitos. Kyllähän tuo ihan kiva joululahja oli maku lehdeltä ;)

      Poista
  2. Paljon onnea! Mahtavan palkinnon saitte. Taika-astiasto on ihana.:)

    VastaaPoista

Aina on kiva jos kommentoit