Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Äänestä paras riistaresepti.

Tässä nyt herkullisia riistaherkkuja! Halusin saada mahdollisimman monet kokkaamaan riistaa kuluneen kuukauden aikana. Meillä on hieno luonto ja hienoa riistaa jonka kokkaaminen ja syöminen on aina hieno asia. Vaikka riistaa ei luomuksi saa kutsua, niin minulle se on sitä ainakin. Sanokoon säädökset mitä tahansa. Hyvä hirvi, suussa sulava poro ja riistainen sorsa voittavat maullaan koska tahansa tehotuotetun, hunajamarinoidun broilerinsuikaleen tai stressaantuneen naudan sisäfileen. Ollaan ylpeitä oman luontomme tuotteista ja kokkaillaan jatkossakin riistaa. Kiitos kaikille osallistujille ja äänestäjille. Nyt vaan äänestään omaa suosikkia. 


Hirvenposkea. Mulle kans! Kaikki Äitini ReseptitPoro ja savuolut. Ei voi jättää kylmäksi. Keittiössä, kotona ja puutarhassa.Hieman hienompaa? Suussa sulava poronfile. Sanaa& SapuskaaUlkonäkö ja maku! Peuraa parhaimillaan. Ripaus tryffeliä Poropiiraat. Tarviiko ihminen muuta? Andalusian AuringossaSorsasta kaikki käyttöön. Sorsaa 5 tapaa. Heleens HobbiesKyyhky ja Yrttivoi kohtaavat. Sauvajyvänen.Sanaa & Sapuskaa. Käristys.Tämä maistui paaville jo 1500-luvulla. Herkkua se on varmasti 2000-luvullakin. Ripaus Tryffeliä ja Renesanssisorsa 6 kommenttia:

 1. Koskas tollasen haasteen olit heitelly! Upeita settejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Haba jopa hieman pettynyt ku et oo mukana :D mut ens kerralla sit

   Poista
 2. Harmi, kun ei sopivia raaka-aineita nyt osunut eteen vaaditussa ajassa, että olisi voinut osallistua. Hyviä reseptejä on kisaan tullut.:) Ja täällä ollaan jo näköjään joulutunnelmissa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ollu mukava saada sutkin mukaan :D

   Joulu on saapunut blogiin. Nyt ollaan ajoissa liikkeellä.

   Poista
 3. Vau mitä ruokia, kävin heti äänestämässä :) ja hei, hieno tuo uusi jouluinen banneri!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Annemi :) joulu on tullut tuoksuineen,makuineen ja väreineen. Taas reilu kuukausi vouhotetaan!

  VastaaPoista

Aina on kiva jos kommentoit