Kohta syödään överiksi asti jouluruokaa.... sitä odotellessa voi heittää joulustressin narikkaan ja natustella hieman ironisesti Joulupukin Poro Burgereita
Burgeri piffit:
300g Poronjauhelihaa
100g sika-nautaa
2rkl paahdettua sipulia
kuivattua puolukkaa
1 muna
loraus kermaa
korppujauhoa
Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista katajanmarjavoissa. Lisää piffeihin jauhoa sen mukaan mitä taikina imee.
Katajanmarjavoi
2rkl voita
2-3 katajanmarjaa murskattuna
Pohjoisen Coleslaw
1porkkana raasteena
pala lanttua raasteena
pala piparjuurta raasteena
1tl etikkaa
1rkl majoneesia
Kaikki sekaisin, paitsi majo. Anna maustua kylmässä hetki. Lisää viimeisenä majo.
Karpalomajoneesi
1dl majoneesia
2rkl karpaloita
soseuta karpalot. Lisää majoneesi sekaan.
Riistakastike
1dl punaviiniä
tilkka punaviinietikka
2dl kermaa
1rkl mustaherukkahytelöä
1rkl puolukkahilloa
1tl timjamia (kuivattu)
2 murskattua katajanmarjaa
Kiehauta etikka ja punkku. Lisää sekaan kerma ja loput maut. Anna poreilla pannulla n.10-15min, tai kunnes kastike on paksua. Kiillota lopuksi voilla, eli lisää sekaan nokare voita ja anna sen sulaa joukkoon jolloin soosi saa kiiltoa.
Ompas kyllä ihana blogi sinulla :) Kaikkialta muualta sinut löydänkin, paitsi bloglovinista. Otappa sekin käyttöön niin helpottuu seuraaminen vieläkin! :)
VastaaPoistaPitäs löytyä,hitto oli se linkki ennen tossa sivussakin. Pitää laittaa se uudestaan
Poista