Crying Bull & Marinoituja Marjoja
Tyylikästä,helppoa ja maukasta, jopa hieman makeaa ellen sanois. Jos kiinanmaalla härkänen itkeä tirauttaisi voisin kuvitella sen kyynelien maistuvan soijan,limen,korianterin ja ruokosokerin yhdistelmältä. Marinadi on kaikki kaikessa ja tässä sapuskassa niitä tuli väsättyä aprikin erilaista. ennen paistoa omansa ja paiston jälkeen erillinen voitelu, näin lihakset sain oikein maistuvaksi.
Loistava murkinaa juurikin uutta vuotta silmällä pitäen. Jos et muuta keksi mitä ale laarista uuden vuoden alla löytävästä sisä -tai ulkofileestä teet, niin tässä siihen ongelmaan oiva ratkaisu. Uskon että teet uudestaanki, niin mä ainakin aion tehdä.
Crying Bull Marinadi 1 ennen paistoa
1punainen chili
2valkosipulinkynttä
1 limen mehu
3rkl ketjap manis soijaa
3rkl Kalakastiketta/ osterikastiketta
loraus öljyä
reippaasti korianteria
1rkl sokeria
kaikki blenderiin ja soseeksi. Kaada lihan päälle jota tarviit noin 800g. Anna marinoitua hetki kylmässä ja paista haluttuun kypsyyteen.
Marinadi2 paiston jälkeen
2 rkl väkevää Chilikastiketta esim.srirachia
2rkl ruokosokeria
2 limen mehu
pala inkivääriä
1 sipuli
kaikki blenderiin ja soseeksi. Valele liha lopuksi paiston jälkeen ja tarjoile.
Leikkaa liha paloihin ennen viimeistä voitelua
sitten marinadit päälle ja syömään
Marinoidut Marjat
Reilusti mansikoita
Reilusti mustikoita
Reilusti vadelmia
4cl Cointreauta
1 Appelsiinin kuori raastettuna
1 appelsiinin Mehu
Kaikki sekasin ja anna marinoitua tunnista vuorokauteen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Aina on kiva jos kommentoit