Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Härkää Crying Bull & Marinoidut Marjat

Crying Bull & Marinoituja Marjoja
 
Tyylikästä,helppoa ja maukasta, jopa hieman makeaa ellen sanois. Jos kiinanmaalla härkänen itkeä tirauttaisi voisin kuvitella sen kyynelien maistuvan soijan,limen,korianterin ja ruokosokerin yhdistelmältä. Marinadi on kaikki kaikessa ja tässä sapuskassa niitä tuli väsättyä aprikin erilaista. ennen paistoa omansa ja paiston jälkeen erillinen voitelu, näin lihakset sain oikein maistuvaksi.
 
Loistava murkinaa juurikin uutta vuotta silmällä pitäen. Jos et muuta keksi mitä ale laarista uuden vuoden alla löytävästä sisä -tai ulkofileestä teet, niin tässä siihen ongelmaan oiva ratkaisu. Uskon että teet uudestaanki, niin mä ainakin aion tehdä.
 
 
 
 
Crying Bull Marinadi 1 ennen paistoa
 
1punainen chili
2valkosipulinkynttä
1 limen mehu
3rkl ketjap manis soijaa
3rkl Kalakastiketta/ osterikastiketta
loraus öljyä
reippaasti korianteria
1rkl sokeria
 
kaikki blenderiin ja soseeksi. Kaada lihan päälle jota tarviit noin 800g. Anna marinoitua hetki kylmässä ja paista haluttuun kypsyyteen.
 
Marinadi2 paiston jälkeen
2 rkl väkevää Chilikastiketta esim.srirachia
2rkl ruokosokeria
2 limen mehu
pala inkivääriä
1 sipuli
 
kaikki blenderiin ja soseeksi. Valele liha lopuksi paiston jälkeen ja tarjoile.
 
 
 
 
 
 
Leikkaa liha paloihin ennen viimeistä voitelua
 
 
sitten marinadit päälle ja syömään
 
 
Marinoidut Marjat
 
Reilusti mansikoita
Reilusti mustikoita
Reilusti vadelmia
4cl Cointreauta
1 Appelsiinin kuori raastettuna
1 appelsiinin Mehu
 
Kaikki sekasin ja anna marinoitua tunnista vuorokauteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina on kiva jos kommentoit