Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

lauantai 12. tammikuuta 2013

Kilpailu!..
Nonniin... Olen tässä vasta vajaa 3 kuukautta bloggaillut, muttä sinäkin aikana törmäillyt monesti blogeihin joissa on järjestetty kilpailuja. Minä en, joten on aika tehdä asialle jotain. Blogissani on tuona aikana käyty vajaa 13 000 kertaa. Määrään olen tyytyväinen, enkä osannut odottaa edes noin paljoa. Kiitos siitä teille kaikille.

Sen sijaan että järjestän nyt yhden kilpailun, ajattelin tehdä asian erilailla. Elikkä ajatus olisi sellainen, että kaikkien blogini lukijoiden (joita ei juurikaan ole) kesken arpoisin kuukausittain yhden onnellisen lukijan joka sitten voittaisi jotain. Tavara, tai asia liittyisi tavalla tai toisella aina ruoanlaittoon.

Jos odotat lahjaksi urheiluautoa, iittalan 1000 euron lahjakorttia tai maailmanympäri matkaa, niin älä vaivaudu. Olen perseaukinen kokki, joten se näkyy myös lahjassa. Kuitenkaan mitään sinapinkeltaisia froteesukkia en ole lähettämässä, nou hätä.

Eli, jos haluat olla mukana kuukausittain moisessa skabassa, liity lukijaksi mukaan. Vielä jos kuukauden aikana innostut, heittäydyt aivan hurjaksi ja kommentoit jotain juttuani, niin mahiksesi kasvavat. Ihan nimi hattuun nimellä suoritan arvonnan, ja kommentoija & lukija saa loogisesti 2 lappua hattuun. Anonyymit jannut ei ole mukana näissä bileissä ,koska yhteydenotto on jokseenki hankalaa. Lukijaksi toki saa liittyä jos tekemiseni miellyttää silmiä ja makuhermoja.

Miksi sitten kommenttia/ palautetta? -Tämäkin täysin itsekkäästä syystä. Olen ammatiltani kokki, harrastan ruoanlaittoa, elän ruoanlaitolle. Työskentelen 2 eri ravintolassa,ensi viikolla selviää nouseeko määrä kolmeen, eli rakastan ruoanlaittoa. Ja palaute on minulle tärkeää. Haluan kehittyä kokkina niin kotona kuin työssä. Lisäksi haluan samaa kehitystä bloggaajana. On myös mukava saada keskustelua ja ideoiden vaihtoa aikaan. Eli myös negatiivisella palautteella on mukana karkeloissa.

Eli tässä ollaan teidän armoilla vähän niinkuin Suomalaiset mäkihyppääjätkin. Jos tunnet sympatiaa tai jos oikeasti tykkäät blogistani, voit myös vinkata kaverillesi. Jokainen joka liittyy mukaan, saa luonnollisesti minusta uuden lukijan omaan blogiinsa. Tykkään lukea ja selailla ihmisten tekemiä herkkuja, ja saan niistä paljon inspiraatioo ja vinkkejä työhöni.

Blogeja on Suomessakin todella paljon ja erottuminen muiden joukosta on kovaa duunia. Niin monta hyvää blogia on jo vastaan tullut. Hienoa ja samalla hirvittävää kuinka paljon ihmiset ruokaa arvostavat, osaavat tehdä, ja varsinkin taitoa ja tietoutta on paljon. Mutta jos innostuit liity mukaan, jos et, niin et.

Mitään tarkkaa arvontapäivää ei ole, mutta kerran kuussa tuo tapahtuu. Voittajaan otan sitten aina yhteyttä.
Liittyminen on helppoa. Sivun alhaalla oikealla lukee "Liity mukaan"

Jos kisa ei kiinnosta, niin ehkä lempiruokani Simpukat Cafe de Paris (linkki tästä) saattaisi maistua ;)

20 kommenttia:

 1. No minähän olen mukana jo ja nyt sitten lisäksi kommentoin eli arpajaisissa osumamahdollisuus sen kuin lisääntyy. Minä niiiiin mielelläni luen teidän asiantuntijoiden ohjeita ja juttuja - aina jotain tarttuu omaankin tekemiseen niistä. Minulla on ikuisuusprojekti tämä suhde ruokaan ja syömiseen... vasta nyt vanhemmiten alan tajuta sitä, miten paljon merkitsee miten ja mistä ruoka on valmistettu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain,ja kiva että olet mukana lukijana. Teitä varten kirjoitan :D

   Poista
 2. Ekun keittiökin liittyi lukijoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi :) ja itsekin liityin sun blogin lukijaksi

   Poista
 3. Taidan olla liittynyt jo lukijaksi aiemmin, ainakin oli tarkoitusja yritän parantaa tapani ja kommentoida useammin, käyn kyllä aina piipahtamassa kun uusia postauksia on tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,oot ollu mukana jo jonkun aikaa :) kyllä sunkin jokainen postaus viimesen 2kk ajalta on tullu luettua

   Poista
 4. Vou,kiitos paljon :)Kiva et tykkäät

  VastaaPoista
 5. Tosi mukavia ohjeita ja kauniita kuvia sinulla. Osallistun arvontaan jos vielä ehtii.

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon,kiva kuulla et tykkäsit. Tottakai ehtii mukaan. Joka kuukausi arvon joka kuukausi jonku lukijan voittajaks,eli oot mukana joka kuukausi :D

  VastaaPoista
 7. Mättöä kehiin =)

  VastaaPoista
 8. liityinpä minäkin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 9. Aina kiinostaa ruoka..ja sen tekijät...oppia ikä kaikki..mukana lukemassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva homma :) Tervetuloa. Aina on huippua saada uusia lukijoita

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Oi,kiva. Aina on kiva saada uusia lukijoita ja keskusteluja. Tervetuloa :)

   Poista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Aina on kiva jos kommentoit