Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

tiistai 8. tammikuuta 2013

Vuoden alun herkkä viherpasta

Joka kolmas lupas uudenvuoden fiiliksissä laihduttaa tai olla parempi ihminen vuonna 2013. Joten tässä nyt yksi hieman kevyempi vaihtoehto (joku karppaajan retale haluaisi nyt repiä ison pääni irti) mutta siitä huolimatta varsin täyttävä sapuska. Jos kaipaat lihaa kylkeen, niin tee vaikka jokin lihaisa/kalaisa salaatti kylkeen. Joskus on kuitenkin kiva syödä Simppelisti & Kevyesti, lisäksi tämä setti oli aikas raikaskin.


Herkkä Viherpasta
2:lle

1/3 pussia Cnocchia
1 avokado
1/2 Luomu Broccoli
Nippu Basillikaa
3 valkosipulinkynttä
1 kuivattu chili
1 sitruunan mehu 
1rkl Valkoviiniä
1rkl Kuohukermaa
suolaa
valkopippuria

Parmesaania raasteena
Oliiviöljyä


Keitä pasta vedessä jossa on 2 osaan halkaistu sitruuna ja suolaa. Siivilöi. Lado pannuun reilusti oliiviöljyä, ja lisää valkosipuli ja chili. Freesaa kevyesti hetki. Lisää sitten parsa ja basillika,sekä keitetty pasta. Freesaa vielä hetki. Lisää kerma ja viini ja anna kiehahtaa. 



Lopuksi lisää avokado,mausta pippurilla ja purista lämpimästä sitruunasta mehu sekaan. Kaada herkku lautaselle ja koristele parmesaani raasteella ja muutamalla basillikan lehdellä. Kruunaa vielä annos lorauttamalla päälle hieman oliiviöljyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina on kiva jos kommentoit