Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

perjantai 23. marraskuuta 2012

Jouluinen Menu

Jouluinen vai sanoisinko pikkujouluinen meininki on tällä hetkellä meneillään. Tähän etukäteis juhlaan on jo otettu tuntumaa työpaikalla. Asiakkaita riittää mielin määrin ja ravintola on myyty täyteen tän vuoden osalta.

Ajattelin taas kyhäillä jonkunlaisen menun joulua ja pikkujoulua silmällä pitäen. Aikaisemmin kikkailin Isänpäivän menun, jota yllättävän moni kävikin pälyilemässä, kiitos siitä teille.Mikäli joiltakin ideat on vähissä tai mikäli niitä on aivan liikaa tässä helpotusta tai lisää pähkäilyä :)

Idea on simppeli, eli hieman joulua etuajassa, maistuvaa, ihan juhlavaa, mutta ei turhan vaikeeta kikkailua. Btw Pikkujouluihin jälkkärin kanssa sopisi myös Kaneli tee tai Kahvi. Ohje on helppo keitit sitten kahvia tai teetä, niin lisäät vain joukkoon muutaman kanelitangon ja tilkan konjakkia, toimii!!

Kääpiölinnan blogin arvonta on käynnissä 25.11 asti. osallistu tästä

Miten jos alkuun laitettas Jokirapukeittoa pernodilla ja Jokirapuleipänen?- ohje täältä
jokirapukeitto & Jokirapuleipänen

Ja pääruoaksi joulun makuja taateleilla ja luumuilla täytetystä possusta, tässä linkki ohjeeseen
Taateleilla ja luumuilla täytettyä possua

Kaiken kruunuksi jouluinen Pipar PannaCotta, se löytyy tästä linkistä
Pipar PannaCotta


Toivottavasti näistä jotain hyötyä oli, jos ei muuta, niin ainaski inspiraatiota ja ajatuksia. Seuraavaksi kikkaillaan itsenäisyyspäivän menu, johon onkin jo muutama idea. Mut hyviä pikkujouluja kaikille.


Ja ollaan sit ihmisiks,pikkujoulu tuppaa olen se juhla jossa työkaverit pienissä pieruissa tapaa tehdä lähempää tuttavuutta vällyjen välissä silla aikaa kun puoliso loikoilee kotosalla. Järki käteen,syökää ja juokaa hyvin. Joulu on on ovella ja tontut tarkkailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina on kiva jos kommentoit