Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

perjantai 30. marraskuuta 2012

5000 kävijää ja Perjantain pizzaleipä carpaccio

5000 kävijää 5 viikossa,kiitos teille! Enemmän kun odotin. Tulkaa lukijaksi mukaan,niin saan tutustua myös teidän blogeihin. kiitos vielä kävijöille.Perjantain kunniaksi armoton mässy ateria,eli rapea pizzaleipä joka kruunataan buffalo mozzarellalla,eli vesipuhvelin maidosta tehdyllä mozzarellalla,sekä carpacciolla. Pizzaleivän & carpaccion yhdistäminen tuli mieleen illalla kun pyörin sängyssä.

Asian vahvisti blogeja kelatessa,vielä se kun eksyin puolivahingossa Chez Jasun grillipizza postaukseen,jossa oli pohdintaa pizzan ja carpaccion yhdistelmästä. Carpaccio ohje täältä .Mikään uusi juttu tämä ei ole,mutta poikkeaa tavanomaisesta lätystä mukavasti.Ei sen aina tarvi olla Americana tai Quatro Stagioni,vai mikä lie onkaa. Perjantaina herkutellaan,fanitetaan rasvaa,hiilareita ja kaikkea mitä omalääkäri ei suosittele jos haluaa pitää verenpaineet kunnossa ja sepelvaltimot jotenki avonaisena. Tässä sitä on kerrakseen. Vielä kun pitkästä aikaa löyty Colaa lasipullossa niin kaikki hyvin.

Tuli ohimennen mieleen eräs pizzeria,jossa oli listalla "Suomi Pizza" täytteet oli: Jauheliha,kebab,tacokastike ja ananas. Kovin on Suomalaiset maut muuttunu porosta,lakasta ja aurasta. 

Pizzaleipä Carpaccio
1/2 ranskanleipä voideltuna valkosipulivoilla
paseerattu tomaattisoosi
tuoretta oreganoa
1 tomaatti siivuina
buffalo mozzarellaa
carpaccion jämä pakkasesta
kuivattuja yrttejä

Täytä leipä ja laita se uuniin 200 asteeseen n.10min. Itse käytin grillivastuksia kiertoilma uunissa. Lisää kohmeiset lihat viimesenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina on kiva jos kommentoit