Koska ruoka on perin italialaista, niin ei laitettu kylkeen lapin puikulaa, vaan herkullista polentaa. Hieman salviavoissa paistettua porkkanaa ja Karpalokastiketta. Helppoa ja niin helvetin hyvää!
Fasubocca 2:lle
2 fasaaninrintaa
salvianlehtiä
4 siivua serranoa
voita paistamiseen
ota fasaaninrinnat ja laita päälle suolaa,pippuria ja muutama salvianlehti. Kääri serrano päälle ja paista voissa hieno väri. Laita uuniin 170astetta ja anna olla 8-10min.
Vadelmakastike
fasaaninpaistolientä
1dl demi-glacea
Karpalohyytelöä
voita
fariinisokeria
yhdistä kaikki aineet paitsi voi ja anna kiehua kokoon. lisää voi.
salviavoissa paistetut porkkanat
2 porkkanaa
voita
salviaa
suolaa
leikkaa porkkanat haluamaasi muotoon. Sulata pannulla voi ja lisää salvia. Kun voi vaahtoaa lisää porkkanat. paista kaunis väri ja laita uuniin 200 astetta ja anna olla 10min
Hmmmm.... Meidän tontilla tallustee usein fasaani jos toinenkin. Saiskohan niistä tällaista herkkua ;D
VastaaPoistajoo,
VastaaPoistailman muuta. laittakaa pannulle vaan ;)