Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

perjantai 9. marraskuuta 2012

Mocca Possua

pikainen,lyhyt ja ytimekäs päivitys ennen duuniin lähtöä liittyen mocca possuun jota kokkailin toissa päivänä, ja johon olin erittäin tyytyväinen.Kehtaan siis suositella kaikille.

Ostin tummaa kozelia ja tarkoitus oli tehä olut kastike possulle. Kesken kokkailun muistin, että olen tehnyt aiemmin poroa ja lammasta mocca kastikkeella, ja päätin kokeilla sitä myös possuun, onnistuin. Kahvi,olut ja possu, muuta ei hyvään perusruokaan tarvita. Kastike oli hyvää ja ihan kivan värinenkin. ei muuta kun kokkaamaan, mä lähen duuniin. Nauttikaa ruoanlaitosta helpoimillaan.

Possu 2:lle
Ota 2 170g sisäfileepihviä ja paista pintaan väri voissa. laita uuniin 175 astetta ja olla kunnes kypsää. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla


Moccakastike:
1dl vahvaa lihalientä
1dl kozel tummaa olutta
1,5dl kuohukermaa
1,5 tl pikakahvijauhetta
1rkl konjakkia

keitä lihalientä ja olutta kunnes 1dl jäljellä. lisää kerma ja pikakahvi ja kiehauta nopeasti. lisää lopuksi 30g voita ja tilkka konjakkia sekaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina on kiva jos kommentoit