Rakkaudesta ruokaan ja pohjoismaisiin makuihin!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Wok n Roll Wokkia!

Wok n Roll, Blues and Jazz, Kiss my A*S! Eli Suomenkielellä Wokkia jossa pääosaa näyttelee aina niin mehukas ja maukas Sorsa!

 
Niin kuin hyvä musiikki, myös ruoka voi olla helppoa, hillittyä ja maukasta. Wokki on kyllä niin nopea ja helppoa ruoka johon jokaisella ihmisellä on aikaa. Mikäli et voi omistaa ruoalle päivässä 20minuuttia, olet todennäköisesti kiireinen, stressaantunut, verenpaineesi on törkylukemissa ja päädyt syömään mikroaterian. Arjessa pitää olla aikaa edes yhdelle kunnon ruoalle.

Tee elämä helpoksi hetkeksi. Laita vaikka Metallican For Whom The Bell Tolls soimaan, ja heitä wokit tulille.

SorsaWokki

2 sorsanrintaa
2 porkkanaa ohuina lastuina
1 sipuli
1 valkosipuli
Keltasta paprikaa
Punasta paprikaa
Tuoretta Chiliä
1tl Inkivääriä
1tl Kuminaa
Lasi Nuudelia
1rkl Soijaa (ketjap manis)
1tl miriniä
1 limen mehu ja raastettu kuori
Pala punakaalia
Suolaa
Pippuria

Paista sorsanrinnat voissa pannulla molemminpuolin n.minuutin verran ja lyö uuniin 150asteeseen 5min. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa viipaleiksi.

Freesaa mausteet, sipulit ja kasvikset voissa wokkipannussa. Kun ne on valmiina, lisää punakaali, tai mitä kaalia käytätkin. Anna hautua hetki.

Kiehuata vesi kattilassa, ota liedeltä, ja laita sekaan Lasi Nuudelit. Anna olla muutama minuutti ja sekoita wokkiin. Lisää soija ja mirini, suola ja pippuri.

Valele sorsanrinnat viipaleet soijalla, ja lisää wokkiin.

Purista sekaan limen mehu ja lisää raastettu limen kuori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina on kiva jos kommentoit